Dobré ráno blues band
koncert zrušen

Dobré ráno blues band

Opět nastává nepříjemná situace, ale kvůli nepříznivému počasí jsme nuceni zrušit dnešní koncert, 27.07. v 17:00, kapely Dobré ráno blues band v Amfiteátru. Děkujeme za pochopení a 1. srpna na Swing dragons na viděnou!

 

 

Dobré ráno blues band je česko-americké trio, hrající akustickou hudbu inspirovanou mississippským blues, country-blues a bluegrassem. Na hudební scéně působí od roku 2012 a za dobu své existence má odehráno přes 1000 koncertů napříč Evropou. 

V roce 2018 jako jediná kapela z České republiky reprezentovala svou zemi na mezinárodním festivalu European Blues Challenge v Norsku. Dobré ráno blues band spolupracuje s hudebním vydavatelstvím Galén, nahrálo tři alba (Live, Bluesgrass a Blues before breakfast), která jsou výborně hodnocena odbornou kritikou i širokou veřejností. Poslední album Blues Before Breakfast se zařadilo mezi tři nejprodávanější bluesová alba v České republice v roce 2017. K další úspěchům patří účinkování v České televizi se skupinou Kašpárek v rohlíku, nebo turné s americkým kytaristou Alexem Schultzem. 

Koncerty Dobré ráno blues bandu jsou známé energií nabitou show, hravostí a bravurními instrumentálními výkony.

Složení: Vít Kopecký (kytara), Vladislav Sosna (valcha), Brynn Stephens (foukací harmonika a zpěv)

 

Termíny

  • So 27.7.2019, 17:00

Vstupné

vstup zdarma

Místo konání

Amfiteátr

Pořadatel

Amfiteátr

Videa