Cesta je cíl
Libor Podmol

Cesta je cíl

Rádi bychom vás pozvali na unikátní a jedinečnou Dakarskou besední show, vedenou Liborem Podmolem a jeho hosty, kterou doplníme hodinovým promítáním dokumentárního filmu ,,Cesta je cíl”, jež neuvidíte nikde jinde než na naší show!

- přivezeme Liborovu Dakarskou motorku

- autogramiáda Libora a VIP hostů

- Podmol Dakar team a Podmol Brothers Merch

- spousta motivace a nezapomenutelný zážitek

 

Dokumentární film ,, Libor Podmol - Cesta je cíl" jsme s Liborem plánovali už od roku 2016. První klapka padla v mnichovské nemocnici bezprostředně po jeho těžkém zranění nohou. Následovala složitá rekonvalescence, kterou jsme natáčeli v častých intervalech.

Film jsme točili tři roky, nicméně v čase se vracíme až do devadesátých let. Ve filmu najdete nejen příběh Libora ale i jeho táty, který se postavil na start Rallye Dakar v roce 1994 (závod nedokončil) a v roce 1999 tragicky zemřel.

Zdravotní komplikace, Finanční náročnost a také globální pandemie zapříčinili velmi obtížnou cestu už jen na samotný start závodu, tam ale příběh teprve začíná...

Pro ty, co nevědí, co znamená Rallye Dakar: představte si, že byste závodili dvanáct dní v kuse a každý den ujeli 600 - 800 km (cesta ČR-Chorvatsko). To vše v náročném terénu Saudské Arábie. Pády, zranění, technické potíže, únava a psychická náročnost, na kterou se nelze připravit. To vše v bezprostředních rozhovorech přímo po dokončení každých z etap, doplněné o záběry z akčních kamer na Liborově motorce, z kterých máte pocit, jako byste závod jeli vy sami.

 

→ Vstupenky na https://www.podmolbrothers.com/valasske-mezirici

 

 

Termíny

  • Pá 6.8.2021, 21:00

Vstupné

490 Kč

Místo konání

Amfiteátr

Pořadatel

Amfiteátr

Videa

Obrázky